Producten voor café f b (9)

Café Afrique

Café Afrique

De koffie uit Afrika verwijst naar de koffiebonen die in verschillende regio's van het Afrikaanse continent worden verbouwd, bekend om het produceren van enkele van de meest onderscheidende en hoogwaardige koffies ter wereld. De belangrijkste koffieproducerende landen in Afrika zijn Ethiopië, Kenia, Rwanda, Oeganda en Tanzania.
Decaféïne

Decaféïne

De “De Roccis” koffie capsules, compatibel met “Nespresso” machines, zijn ontstaan uit de zorgvuldige selectie van hoogwaardige koffie uit Midden- en Zuid-Amerika – 50% Arabica.
CAPRESE

CAPRESE

Gepasteuriseerd eimengsel, pure chocoladechips, rauwe amandelen, suiker, boter, vetten en plantaardige oliën, amandelmeel, cacaopoeder 22/24%, bakken.
Chai Latte

Chai Latte

Doos van 10 stickzakjes rooibos latte chai (1 stick = 200 ml water)
Aluminium Terrasdak

Aluminium Terrasdak

Afmetingen: L 232 x B 160-210 x Ht 257-283 cm Oppervlakte: 4 m2 Structuur: verstelbare witte aluminium palen Bedekking: polycarbonaatpanelen (6 mm dikte) en UV-bestendig Inclusief: goot, verankeringskit Installatie: eenvoudig te monteren, de panelen schuiven in elkaar Belastbaarheid: 125 kg/m2 Garantie: 7 jaar
Geroosterde Koffie

Geroosterde Koffie

Geroosterde koffie verwijst naar groene koffiebonen die een verwarmingsproces hebben ondergaan om hun kenmerkende aroma's, smaken en kleuren te ontwikkelen. Het roosteren transformeert de chemische verbindingen in de bonen, waardoor de complexe smaakprofielen ontstaan die gewaardeerd worden in gezette koffie.
Koffie

Koffie

Koffie is een drank die wordt verkregen uit de geroosterde zaden van de koffieplant, een tropische struik die behoort tot het geslacht Coffea. De twee meest voorkomende gekweekte soorten zijn Coffea arabica (arabica koffie) en Coffea canephora (robusta koffie). De drank wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn rijke smaak en stimulerende effect, voornamelijk te danken aan de cafeïne.
Hallo Klassiek

Hallo Klassiek

Mengsel met een sterke, onderscheidende en volledig omarmende smaak. Een koffie met een sterke persoonlijkheid en een aanhoudende afdronk.
Groene Koffiebonen

Groene Koffiebonen

Groene koffiebonen verwijzen naar ongebrande koffiebonen, die worden gewonnen uit koffievruchten. Deze bonen behouden hun natuurlijke groene kleur en oorspronkelijke chemische eigenschappen, waaronder een hoog gehalte aan chlorogeenzuren, die gedeeltelijk worden afgebroken tijdens het branden. Groene koffiebonen worden gebruikt voor thuisbranden, de bereiding van voedingssupplementen en soms voor infusies.